Informacije u vezi plaćanja i isporuke

 

Plaćanje

Plaćanje se vrši putem pouzeća.  Nakon izvršene potvrde porudžbine, roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru po preuzimanju.

 

Troškovi Isporuke

Trošak isporuke iznosi 0 RSD na teritoriji cele Srbije.

 

Rok Isporuke 

Rok za dostavu je 2-3 dana i važi za porudžbine poslate u periodu od ponedeljka do petka. U slučaju da ste poručili u petak posle 12h, subotu, nedelju ili državnim praznicima, preparat će Vam biti poslat prvog radnog dana. U slučaju da imate bilo kakvih nejasnoća u vezi porudžbine, možete pozvati na telefon br. 060/50 30 264 

 

 

Informacije u vezi Reklamacije, vraćanja proizvoda i refundacije

 

Reklamacije

Kupac ima pravo na podnošenje prigovora u skladu sa odredbama Pravilnika o postupku i načinu rešavanja reklamacija kupaca na robu. Svoj zahtev za reklamaciju na proizvode kupljene preko sajta Kupac može prijaviti upućivanjem email-a  na adresu ili na telefon.  060/50 30 264 
najkasnije 8 dana od datuma isporuke porudžbine. Obavezan deo sadržine Zahteva za reklamaciju jeste Račun (faktura) po kome je transakcija realizovana.

 

Vraćanje proizvoda i refundacija

U slučaju nekih problema, proizvode možete vratiti cele u originalnom pakovanju i mi ćemo vam ili refundirati novac (umanjen za cenu troškova poštarine) ili zameniti proizvod. U slučaju zamene proizvoda kupac snosi troškove poštarine bez obzira na visinu cene paketa. 


Povratak na stranicu za poručivanje